Followers

Tuesday, November 24, 2009

baby in romper contest.. separuh jalan pun jadiklaaaaa..

gatai nak join tp dah due date dh over smlam..hahaha..
atceli smlm dh nak post,tp kan as usual bile T & C is renyah for me (kat org lain x taula), so sy pun cancella nak join. malasla nk tempek2 banner etc... kua3x..
tp alang2 dh buat sekerat jalan,,so post kan jgkla..teee heeeee....
lgpun yg pling pnting,dh geledah folder carik photo hanisah pakai romper.

photo taken @ secret recipe..kami p b'2 je..




T & C


1.n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' siap

2.upload gambar baby anda yang beromper ittew siap

3.baby harus la berusia 24 bulan ke bawah wokeyyy

4. bermula dari harini hingga 24 nov. wokeyyy

5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper wokeyyy

6. pastikan ada link Aslinda & 3A's Collections sekali

7. juga di bloglist anda

8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified

9. no votes, no slogan

10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja

11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..




2 comments:

  1. good luck...faz salam aidiladha dari azie & co

    ReplyDelete